Michel van Vliet
Vormgeving

Michel van Vliet

Achtergrond

Toen ‘ie nog een heel klein Michel’tje was (richting oertijd) begon de liefde voor “de media”. Daarna was het een weg van knippen/plakken met bandrecorders en cassettedecks naar computers. Hij begon op zijn 14e, na intensieve smeekbedes en smeergeld, als technicus bij de lokale omroep (in Gouda).

Naast de techniek begon het toch ook te jeuken om zelf radioprogramma’s te gaan maken plus het draaien in clubs en op (vage) feesten en partijen.De radioweg ging van Gouda (Gouwestad) naar Waddinxveen (RTW) en “Wassenaar” (N44 FM).

Bij Gouwestad was Michel één van de initiatiefnemers voor het starten en invullen van de revolutionaire “jongerenavond”.
De jongerenavond was revolutionair voor Gouwestad omdat de omroep tot die tijd voornamelijk (zeg maar gerust uitsluitend) een ouder publiek bediende.

Een van de favoriete nummers van Michel: 

Na dit avontuur was het tijd voor RTW FM waar Michel o.a. samen met Gert Voogd jarenlang met HitFront Danceable de zaterdagavond heeft gevuld. Onder andere het uur Hardcore was uniek in de regio en ver daarbuiten. Ondertussen kwam daarbij ook N44 FM om de hoek kijken waar Michel één van de avonden voor zijn rekening nam.

Gedurende de gehele radioperiode heeft Michel nog een passie  ontwikkeld voor vormgeving en vult dan ook graag zijn tijd met het fabriceren van jingles (en commercials). Dit gaat verder dan de omroepen waar hij zelf programma’s maakte. Daarnaast timmert hij aan de weg als voice over en stemacteur.

De radiopassie is op een lager pitje komen te staan met de creatie van een gezin…tot nu…met de komst van Radio 182!

 

Michel heeft een extreem brede muziek smaak maar een van zijn guilty pleasures is toch wel het wonderschone “Robert Miles – Children” (vanwege de sterke tekst)

 

Mijn favoriete Quote:

 

“Je kunt alleen spijt krijgen van dingen die je niet hebt gedaan”


DjTechniekVormgeving

NEEM CONTACT MET ONS OP

OVER RADIO182

FREQUENTIES

0%