Frequenties & Streams

Achtergrond

FREQUENTIES RADIO 182

Radio 182 is 24 uur per dag, 7 dagen per week te beluisteren via DAB en zelfs via AM. En uiteraard overal ter wereld via onze hoge kwaliteit livestream.

BEREIK DAB+ KANAAL 7B

Via DAB+ in omgeving Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, Woerden, Montfoort en Oudewater op kanaal: DAB Lokaal 47 / 7B  (190.640 MHz)

Met onze DAB+ frequentie zijn we naast bovenstaande plaatsen ook te ontvangen in een groot gebied van Midden-Holland. De zenders en antennes staan in Gouda & Woerden om iedereen te voorzien van ons signaal. In onderstaand overzicht is te zien tot waar het DAB+ signaal ongeveer te ontvangen is. Dit reikt globaal gezien van Den Haag tot Utrecht en van Rotterdam tot Hoofddorp. 
In het donker oranje gedeelte zijn we binnenshuis prima te beluisteren, in het licht oranje gebied buitenshuis via een speciale DAB+ (auto)radio en goede antenne. 

BEREIK AM 1485KHZ

Radio 182 is als enige regionale omroep in Midden-Holland ook te ontvangen via de AM frequentie op 1485Khz. Op het dak van onze studio in Waddinxveen staat een hoge mast met antenne die dit mogelijk maakt. Deze frequentie is alleen te ontvangen op (auto)radio’s met een AM keuze of op draagbare middengolf wereldontvangers. 

Onze AM frequentie is globaal te ontvangen in het donker oranje gebied net zoals onze DAB frequentie. 

De kwaliteit van AM is in tegenstelling tot de FM en de DAB lager van kwaliteit en in mono. Echter vonden wij dit ook een leuke toevoeging en we horen het natuurlijk heel graag via ons contactformulier als je ons ook via AM heb ontvangen! 

NEEM CONTACT MET ONS OP

OVER RADIO182

FREQUENTIES

0%